menu produse
menu height

OSMO
LEMN, durabil și stabil. Este nevoie de 100 ani pentru cresterea unui copac. Osmo a acumulat experientă în lucrul cu lemnul în decursul a 100 de ani de istorie. Manipularea, prelucrarea și protecția pe termen lung a lemnului, ca material de construcție natural, a fost întotdeauna prioritatea noastră cea mai mare.
Pasiunea pentru lemn si finisaje la Osmo se regăsesc în cercetarea şi dezvoltarea continuă a companiei.

CULOAREA care protejează. Doar un finisaj adecvat poate satisface nevoile naturale ale lemnului, astfel încât acesta să își păstreaz4 frumusețea naturală a acestuia și durabilitate pentru o lungă perioadă de timp.
Pentru a atinge aceste obiective, Osmo, ca un pionier în domeniu, crează si dezvoltă ulei natural și ceară în sitem micro-poros de peste 40 de ani.
produs nou
Detalii despre companie
Compania a fost fondata ca comerciant de materiale de constructii din lemn și în 1878, în 1923 a fost construita o fabrica de prelucrare modernă iar în 1964 a fost înființat segmentul de companie pentru finisaje din lemn.
Astfel, lemnul, materiale lemnoase, tratarea și prelucrarea lor au însoțit Osmo de mai multe decenii.

In prezent Osmo are aproximativ 280 de angajati la sediul central din Warendorf și la ambele unități de producție în Warendorf și Münster.
Doar în Germania, puteți găsi produse Osmo la mai mult de 2.500 de dealeri. Deasemena Osmo exportă produsele sale catre mai multe țări din întreaga lume.
produs nou